Dino ♥

oke , niyh la Sera Lala , dia niyh aku pangel dino , sebab ramai pangel dia dinosour . haha , sera bff aku time kat sekolah lama aku , memang best laaa time tuhh kann ? teringat lagi kann , semuanyee memang syiokkkkk lahh kan . aku suke sangat time tuhh , happy kod , yelahh baru masuk sekolah enn , mcm2x kitorang buad kan sera sygg ? tapi sayangg , aku tak lama dekat sekolah tuu . aku terpaksa pindah tempat aku balek sbb ada anasir-anasir jahat yang buad aku pulang ke tempat asal aku . siall ~ , aku rindu gile weyhh , sekarang pon kau dah laen kann ? hurmm , it's okee . aku ta kesahh . Please jangan nak buad aku marah kat kau lagi , jangan tikam aku dari belakang , aku taknak semua tuhh berlaku lagi , tapi aku dah lama maafkan kau andd kau jangan siakan peluang yang aku bagi . thanks dino ,sayang kauuu :)