Baby Yoko ♥

yaa , niyh mybaby yoko , dia niyhh chubby tapi comel kan sayangg , hee . bila aku ada problem jeaa confirm nak call dia , sebab dia niyh gila sikit , haha . suke melawak jeaa , selalu jugak chatting dengan budak niyhh , best ouhh . kenkadang jea dia sombong enn b :( , tapi takpee u sentiase dihati i  ngehngeh . aku suka bila kau cakap "malu" , haha , comel dho . suke sangat gewamnyeee . haha , nak jumpe youu , rindu sanadsanad . (haha , taktahan ayat aku uhh) rindu kau bie , nak jumpe , nak macam harituhh ! haha , btw , aku sayang kau makk ! jaga diri kau yea kat sane , jangan nakalnakal aww b , mwahmwah