Latest Hairstyle ,











Macam-macam dah kan fashion sekarang niyhh , haha , lepas hijab rambut pulakk , adoii , baik simpan jea binatang semua tuh atas kepala awak , haha , terlampau kreatif sangat dah kann ? yang macam orang hutan pon ada , haha , pelik pon ada ouhh , haa yang mana jadik model tuh try lah buad rambut mcmniyh , style gile weyh ! hahahaha :DXX , weyh kalau gurl korang pi date dengan korang mcmniyh oke takk ? haha , nak tak korang jalan dengan gurl korang ? haha , oke what ! semua orang pandang baru hot sikit kann kan, haha ;D

* eh eh , cantik tak background kite niyhh ?


kite suke sangat heee :D