Meera ♥


niyh meira , kawan aku dekat sekolah ipoh dulu , first aku masuk sekolah sana , aku dok depan dorang , erghh malu rasenye >.< kalau tak aku nak geng dengan dorang tau , tapi ada org laen yang cop aku dulu . haha , first aku ingat korang sombong ouhh , rupenye takk , start aku form 5 aku baru rapat dengan kau kann , hee , aku nak sangat kau dengan aku jea tauu , taktahu kenapa , dah la cantekk , err geram jea aku ! haha , rindu kau weyhh , ni kalau jumpe balek ramai2x confirm gossip memanjang kan ? haha , weyhh haritu aku tak puas doe jumpe kau , rasa nak lepak jea lelama dengan kau , tapi aku terpaksa balik weyh , sebab aku pakai moto orang , aku paling rindu kat kau la meira , then yang lain2x lah kan , bila lah dapat jumpe lagi kan ! erghh , aku rindu kau , rindu baby sebelah kau tuh , babi betul  ! aku geram tengok adek kau yang comel tuhh , grr , dulu time aku tinggal dekat sana , kecik lagik kan ? niyh gamba dia time kecik , hehe






gamba atas niyh time dia dah besar sikit , hehe , comel kan kan ? bagi aku comel ouhh , taktahula bagi korang kan , nak cubit jea pipi dia yang gebu niyh ngehngeh :] geram jea aku tengok dia niyh , dah besar mesti cantek kan budak niyhh , cantek macam kakaknyee , eshh , nak jumpe budak niyhh , nak maen dengan dia  hehe , dah la lasak punye budak , hehe , meera aku nak culik budak niyh boleh takk ? nak bawak main kat rumah aku , haha . misschu meera ♥