When Im Wearing Pashmina ♥

Bosannyeww harini , kawan2x ajak keluar tapi aku malas ahh nak kuar kan , kemana pon kann , dok rumah jelahh , online , melayan kerenah nadiahh budak busuk tuhh hihi >.< , bosan bosan update lah blog kann ,
*eh eh :D kitee nak bagi tahu yang yang kite dah retiii pakai pashmina macam gurl2x yang bertudung kat luar sana tuuu ,  kite pon nak try jugak kan pakai macam korang , ta'kan korang jea yang boleh ! grr , tak boleh tauu macam tuu , tak adil okayy baby ! hihi xD FR kata dia sukeee , dia kata kite nampak ayu sangat ? yekeww ? haha , yelewtuuu ken ken , ni haaaa gamba kiteww semalamm . hihi ^^

                                               ( Bajet Hana Tajima la kan xD )
                                       *aku tahu aku memang bajet ponnn , haha !


                                   haha , tapi kite tak secantek dialahh kann . heeee :DD



okee , budak sebelah aku ni sentiasa menyibuk , hee . ehtaktak :D , Dia ni bff aku weyhh , dulu terpisahh sebab dia pi masuk teknik , sekarang asyik bersama jelah kann , hihi , kalau keluar takde diaa memang tak sah lah kann , dia ni suke ikut aku jeww . senang cite dia tak tetap pendirian . haha ,memang betulah kann ? weyhh , aku cakap kat dia aku nak masuk poli , dia pon nak ikut aku jugakk . tape sayangg . kau ikut jelah aku kemana k . ta kesah sebab aku sayangkan kau baby . haha . Btw , thanks yea kat wawa :DD , sayang mu jugokkk ^^ ,

Muahh Muahh♥