Diyaaa♥


Atoto , comelnyee diaa , ayu jeaa kan ^^ , Ni dia Diyaaa mushukk , hihi , aku geram betul dengan kau dikk ! aku nak pilih gamba pon tak boleh sbb kau gi hide picture kan , tapetape , aku amek jela gamba mana yang ada aww , hee . Dikk , tadi aku saje search kat google nama aku kan , then tetibe jea ternampak 'ALL ABOUT YOU ; NORHANI AUNIE' tekejut jugaklahh kann , ingat siapalah yang post kat blog pasal aku niyhh . haha . then aku bukaklahh pastuu baca segala apa yang adek tulis . aku pon taktahu bila kau update blog pasal aku kan hehe , thanks adek ♥ muahh kanan muah kiri . hihi , sayang kau dikk . Tapi kau selalu cakap aku sombong kan dik , uwaaa ! tak bek taoo . Manead sombong ! Takpenah sombong dengan adek Diyaa yang comel niyhh . weeee ~ . kau cakap aku comel dikk ? No No ! kau lagi comel lahh dik , cantek , hot ! Akak mintak maaf kalau kakak ada buad salah kat adek , im sorry dik , hmm T___T takpe dikk , nnti akak datang sanee , kite jumpe okayy ! hee , aku lagi rindukan kau niyhh ! nnti jumpe aku terus hug kau then kiss pipi kau dikk , haha , kau memang stay jauh dengan aku dik . tapi aku tetap sayangkan and ingat kau adek Diyaaa , lefchiu , muahhh x) hihi ♥