Syaaa .

                    
                                       NurSyasya Melissa Binti Ahmad Zaini , 14

Niyhh Syasya aku ! okee , budak niyhh adek aku paling aku sayangg even dia ada aten kan --' , Huh . Oke cukup kalau nak jealous pon hani oi ! , haa , aku kenal budak niyh dekat ym (yahoo messenger) bukan myspace or facebook , haha . time tuhh aku tengah on ym then tetibe ada bunyi supp supp ! , haha yelahh ada org add atau on en then ada org accpt aku sebagai friend dia kat dalam ym lah kan ,
*yang aku peliknyee masa bile entah aku add ym dia aww . huh , takpee semua tu dah tak penting bagi aku , lepas dia add aku , kitorang pon sembang lahh , dia mintak aku punya myspace , ala time dulu2x kan zaman myspace lagik ! Lepastuu sembang lagi , rupenyee dulu dia same sekolah dengan aku ! haha , okee aku taktahulahh kan macamana boleh sampai mcmtu sekali , tapi time tuu aku dah pindah sekolah laa ,
tak dapat nak jumpe budak niyhh aww !
Lepas jea kenal , kitorang selalu otp kan dikk ? sampai bil rumah kau melambung tinggi enn , hihi , then kiteorang mula rapat . memang best ouhh otp ngan dia ! tak bosan langsung k . ada jea benda yang kami sembangkan dik ? hihi :D
sekarang aku jarang jumpe kau dikkk kan ? tapelahh dik , nnti bebila aku datang sana aku jumpe kau okee .
Kau lah adek aku paling rapat syaa , dulu kami sering bergaduh antara satu sama lain , tapi sekarang tak dah kan dik ? hehe . Sayang kauu dikk , hihi xD //