:'(

Hello uolls ♥

Sehad semua ? Saya disini sehad alhamdullilah :)
cumee ade jea benda yang tak kene semenjak dua menjak niyhh :(
hurmm taktahulah kenapa malang sangat kitew minggu ni , macam2x kene aww , jatuh tangga , tangan melecur , tadi pon lagi sikit nak excident :( naseb sempat break , kalau tak ,
aku kat hospital lah sekarang kannn . huu ,

Ni haa , nak story pasal hari Rabu harituuu , (kelmarin)


korang rasa gamba ni menunjukkan kesan apa ? Hurmm , mesti ada yang kata rotan kann ? Hihi , hurmm sebenarnyeee bukan kene rotan tapitapi  kitew kene iron , uwaa ! saket kod , yelah tergesa-gesa sangat kan sebab bangun lambat , hadoii , sekarang ni gelembung nak keluar air bisa dia ehh ? entahlaa , kite pon taktahuu tapi saket aww , pedih sangat :(


                      ni lah rupe aku bila iron tu terkena peha akuu , psfttttt ! jkkkkkk## //

walaupun nampak macam *ala kene siket ni jea pun dah kecoh sampai masuk belog ,
okayy , bagi kauorang kecik leww , bagi wa besar okayy , huu , ta sukewww aww . haihh takpelahh kan benda dah terjadi nak buad ceneee . heh