Yesterday was My Birthday :'(

Hey uolls ,

Semalam kan birthday kitew , hee , hurmm , kite tak dapat banyak hadiah macam dulu , huhu , maybe dah tua tak dapat ape kod --' , Last year dapat bear , tahun ni taktahulah diew nak bagi apew kann , sbb dia kata nak bagi present lambat sikit , hurmm , takpetakpe sabar jea . heeee xD , takpew nnti kite upload lew gamba hadiah kite tu kat belog titew ni kan , heee ^^

Hurmm , kite dari semalam #dahlew semalam bufday kite kann , kite tak sehad . Saket tekak , selsema :(

hodohnye awak , hihi xD

#i need a doctor , hihi , tetibe .

Pagi tadi terus gi stopshop beli fisherman's friend . Lepastu tekak okela sikit kan , dah lama tuu tetibe demam datang menyerang ! ahah , pening gila tau time tuu @.@ , Dalam kelas tu aku tak habes2x suruh fiza pegang dahi aku , soh rasalah , panas kea tak , huhu . Tadi pon lepas habes kelas macam nak pitam jeaa , kalau aku tahulahh , aku tak gi kelas lew pagi tadi , disebabkan kite rajin kite pergi leww . heh :/

Balik2x terus tido , perghh kepala memang pening gila lahh macam nak pecah jea huh , tapitapi lepas jea baring lega sikit , bila bangun tak ok balek , haha . Trylah tahan pening ni tapi takboleh :( sampai lah petang tadi lepas makan panadol aku terus online sbb fatin nak gamba kann , so aku pun paksa badan aku naik atas then upload picture2x tu walaupun lambat tapi terpaksalah kan , huh --' , Aku malas jumpe dokter , alah demam biase kann , if teruk dah sampai dua tiga hari terpaksalah berdepan dengan doktahhh , tapi kalau suhu tinggi yang berpanjangan boleh kene sawan tau , ok aku belum lagi tahap tuu!  hahaha .  Ni pon tak baik lagi tauu , haihh . Mogamoga aku cepat sembuh , Amin :)