'HATERS GONNA BE HATE '



Apa masalah budak ni ? Haha , please lah takpayah nak copy + paste orang punya ayat . annoying doe --'

and this one fucking guy .



Aku tak faham betul dengan mamat ni , first dia kata aku sombong , then dia nak cakap mcmniyh kat aku ? Oke memang tak matured , kelakar jea weyh . Time aku busy dia im aku , lepastu tak puas hati dia cakap macamni kat aku . Then dia kata lagi loser bukan untuk lelaki . Haha , kelakar la kau ,
HATERS GONNA BE HATE ~