Hurmm , taktahulah kenapa harini macam hari yang bosan bagi aku :( , sorang-sorang kawan aku bencikan aku
:( tapi takpelah nak buat mcmne dah orang benci . Aku tak kesah laa , cume aku rasa terkilan sikit dengan perangai kau tu . siap block aku kan , takpelah weyhh , Thanks sbb kau pernah bersama aku dulu *k :)
Mak aku pun taknak tegur dengan aku . hurmm , takpelah nnti elok lah tu kann mak , hurmm , aku taktahu kenapa mak aku bela sangat mamat tuh , serious aku benci kau weyh , tolong blah dari hidup family aku . Bai