Myo saya ^^

                                                      Meor Zulfaiz Bin Rosli

Hello guys , saya nak bagitahuuu , atas ni cinta hati saya  hihi , saya sayangkan di sangat2x , jangan tinggalkan saya okayyy . Saya tahu kat luar sana tu awak banyak rapat dengan gegurl kan , jangan curang k b ! Kau curang siap ahhh , kau dengan gegurl tu aku carik ! Semua orang ada perasaan , aku harap kau paham aku k b , You're my everything sayangg , you're mine , no one can take you from me, i hope you happy with me and i want you to know that 'I LOVE YOU' . I don’t want anyone else to have your heart , yes , iloveyou strongly myo , Ingat saya sayangkan awak tat tatt , hihi  , takecare sweetheart xD