Everyday with Cik Yaya Leeya ♥

Hello followers , sehat ? Saya disini sehat alhamdulillah :)

Okayy macam biaselah setiap hari aku mesti bosan :( tanpa yaya leeya hidup aku ta'kan indah dan berseri-seri macam rama-rama , err ape ni tetibe serangga ade pulak , Hahaha , hai cik yaya mesti kau bangga kan bila aku cakap mcmniyh :p . Sekarang kan dia dah kerja , tak dapat lah lepak selalu . Tapi setiap kali dia rehat mesti dia ade dengan aku , aku lah yang kene amek dia dan bawak pergi makan . Dia ni kalau duet dah banyak sangat nak makan tempat mewah jea .. kalau tak mamark jelahh . hewhew >.<

Harini kitorang makan kat Strawberry Cafe kat Manjung , mulemule sampai aku ingat ramai lah orang dalam tu , padahal kosong @@ haha , ni kalau sembang pun semua orang dengar sebab kami 2 orang jea customers dalam tu , ahh nvm , laluuu waitress pun sampai bagi menu kan , leeya tak bagi aku makan banyak :( haha yelahh lagipun aku diet jea pun ...


omeynyee awark >.< hahaha


yeayy ! dapat jugak air setelah 5minutes menunggu .


ni air aku soursop . Naseb baik sedap tapi manis sangat tauu :/

lalu aku pun order mineral water ..


Yeahhh , Mineral Water Summer 

dapat jugak aku sedapkan air soursop aku dengan summer water ni . haha


ice blended lychee , ni yaya leeya  punye tauu . 

Aku suke giler tengok bubble tu , comel gilee , like tadpole tau tapi colourful punye . hikhok >,<

lama tau kitorang tunggu makanan kitorang ,hurmmm :/


ni cik yaya punye : ChickenChop 


ni aku punyee , aku makan wedges blackpaper jea *diet lah katakan


Semua dah habes , licin .. tingal french fries jea ..
ternyata french fries dia tak sodappp , jadi jangan datang sini makan lagi tau . hahaha 

Oke , lepas habes makan aku drive bawak pergi bank sebab nak masukkan duet , Ya Allah penuh gile :( aku tak larat nak tunggu tau tapi aku terpaksa jugak tunggu naseb tak lama, tapi memang sangat ramai okayy , 
then kitorang jenjalan manjung dulu , barulah hantar cik yaya kite kat tempat kerja dia , dah sampai rumah , sembang dengan my sayang kejap lepastu barulah tidur , haha . kerja aku tulah makan tido jeaa , 
best sangat sangat tau , dan aku baru bangun jea ni :/ 

Aku rasa lapar balik lepas aku update post ni tauu , haha .. kla aku nak makan dulu , muahh :*