Yesterday

Assalammualaikum , Hello followers ....


Semalam aku dengan myo belaja menari , macam ni ....

 

whoaa susah jugak enn , aku ingatkan senang lah tauu , rupenye amat susah.. dengan nak hafal stepnyee , err memang tak ingat lahh , tapi semalam myo dah ajar aku sikit2x so aku dah boleh hafal jugaklah step tuu , sungguh romantis >.< hewhew first time okay aku menari , sebelum ni aku menari hiphop jeaa , hahahaha *sayang jangan marah :( hoho . Agak lama lah practise semua step sampai saket pinggang aku   -,- banyak jugak buat step semalam , lepasni kalau jumpe kitorang akan buat step baru lagi , yeayy ! hahaha