Happy Anniversary sayangggg :)

Assalamualaikum, hmm dah lama rasanye aku tak bukak blog ni, apa dah jadi ntahlaa... last update awal tahun 2013..haha sekarang dah nak masuk bulan Ogos, bulan kemerdekaan tuuuu..Sorry sangat lama dah tak update belog ye sayanggg,,,

Sekarang ni aku tengah praktikal dekat Manjung, company sikit tak best, tapi staff praktikal best sangat tauu..dah la ramai pulak tu budak praktikalnye dari poli aku pun ada aw..haha tak sangka pulak aku, ni haa.. 

Ehh, seriously aku tak sabar sangat nak raya, aku taktau feeling exited gila!! lagipun tinggal seminggu je lagi nak raya en.. weehooooo, semangat weyh sampai baju raya semua siap awal, hmm tinggal tudung je taktau nak beli style mcmana..hihi..Aku harap dapat bebanyak duet raya walaupun umur dah meningkat tua.. bukan dah belas-belas dah weyh, dah puluh-puluh..dah boleh kahwin dahh, haha *malu >.<

Sebenarnyeee ni topik kali ni,
harini genap 2tahun aku dan dia :)

Aku tak sangka boleh tahan lama jugak lah kitorang ni, walaupun banyak dugaan,cabaran.. Kitorang ni jarang gaduh, tapi bila dah gaduh tu memang meletOop ahh, tapi kejap je..hikhik sbb sayang Kannnn......
Aku teringat time first dia mintak couple dlu sweet sangatt..haha sekarang lagi la sweet sampai aku naik menyampahh..kahkahkah..Kalau lah macam dulu lagi kan best, lepak sesama dengan wan, leeya.. tapi semuanya dah berubah..Yelah manusia boleh berubah-ubah tapi kenangan tak kan boleh ubah..
Aku rindu sangat..hmmm, Aku harap sangat hubungan ni akan kekal hingga jinjang pelamin satu hari nanti..in sha Allah ^^, Aku nak sangat hidup dengan dia selamanya, yelahh kalau ada jodoh tak kan kemana kan sayang..hihi...



I'll always remember, I'll never forget, the first time we met, no matter what happens,
no matter what we do, i wanna travel the world with you, only you..
I will always love you sweetheart :)
For me, there is only you Meor
Forever Together 


Norhani Aunie binti Ahmad Khidir Meor Zulfaiz bin Rosli