Sakit hati!!!! Geramnyeeeeeee

Hello everibadi! Agak lama jugak aku tak uodate belog ni..Sbb takde mase nak hadap belog ni time aku stadi sbb banya, sangat aktiviti okayyy!

Okelah entri kali ni mengisahkan tentang betapa sakitnye hati aku..

Hmm, Act aku tak suke org lembap ni tauu, dan bajet2 lembutt.. Aku pn taktahu kenapa aku ni suke sangat bajek2 kuat gak -,- haha. Ok macamni lah kononye kene angkat kotak berat then yang pompuan sekor ni tak boleh angkat, aku akan angkat sbb nak mempercepatkan keadaan. Bila dah selalu angkat benda berat aku dah terbiasa dan dah boleh tolong org laim angkat berat2 ni. Bukan besi okay! Tapi sakit hatilahh kan bile kite je yang nak kene angkat padahal ramai kat situ tak boleh tolong ke? Sumpah sakit hati..

Tapi aku takut jugak kan efek masa akan dtg kakau angkat berat2 ni, yelah aku belum tua lagi.. tapi nak buat mcmne nak harapkan org lain servis yang amat lembappp.. so that's why aku boleh je..Sbb aku tak suke nak susahkan org lain. Kalau org buat aku mcmtu so straight to the point aku akan cakap "MENYUSAHKAN ORANG JE"