Hello Birthday Girl :)

Actually lama dah tak berblogging ni, dah 2 tahun tak bukak. lupe password!! ahahhaa
So today it's my birthday.

Apa hadiah aku tahun ni adalah baby yg bakal lahir awal bulan depan. Dijangka 9hb Ogos 2017. Mama harap awak keluar awal sikit sayang.

Pagi-pagi tadi dah kene pegi check up kat klinik kesihatan sitiawan, check baby and semuanya lah, Alhamdulillah baby pnye berat n semuanya normal. Mintak-mintak nnti pon boleh bersalin normal. doakan saya ye :) hehehee.Tak sabarnye mama nak tengok anak mama! Aku tak mintak apa pun untuk birthday tahun ni, cukuplahh aku ada sebuah keluarga yg bahagia. Dah besar kan takyah nak bagi hadiah sangat, nak bagi boleh tapi kene hadiahnye pon besau jugaklah amountnye hahahhaa.

yang penting Saya sentiasa sayangkan awak sayang, Mohd Shahir bin Mohd Sarjidi

HAPPY BIRTHDAY TO ME , MOMMY TO BE HHIHIHI :)